.

Acasa Despre Site oficial SPER Agentia Nationala pentru Romi

vineri, 3 iulie 2009

PARERI DE JURNALIST SI ARTICOLE DESPRE VIZITA LA TULCEA

Elena Tudor, reporter Europa FM: "Va multumesc inca o data ca v-ati gandit sa ma invitati si pe mine. E prima data cand merg in comunitati de romi si m-a marcat rau de tot experienta. Cand am ajuns acasa n-am putut scoate prea multe cuvinte, mi se derulau in cap, in continuu, imagini, sunete si mirosuri".

Elena Tudor a realizat trei reportaje audio despre romii din judetul Tulcea. Va invitam sa ascultati unul dintre ele aici.

Sorana Enoiu, redactor National Geographic: "Sunt locuri, sunt oameni si situatii cu care ai impresia ca e imposibil sa te intalnesti in plin secol XXI. Aceasta vizita mi-a demonstrat ca ma insel amarnic". Sorana va publica in curand un articol referitor la eveniment.

Iata si un link la articolul Alinei Badalan aparut in Gandul. Credem ca nu mai este nevoie de nici un comentariu:

http://www.gandul.info/viata/sali-om-de-succes-la-10-ani-a-invatat-afacerile-la-15-ani-se-insoara-la-16-vrea-sa-fie-tata.html?3931;4602911

Si, nu uitati! Duminica, 05 iulie la ora 19.15, Realitatea TV va prezenta, la "Reporterii realitatii", materialul realizat de Cristina Hurdubaia si Stefan Stoica in vizita la romii din Tulcea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire