.

Acasa Despre Site oficial SPER Agentia Nationala pentru Romi

marți, 26 mai 2009

A II-a ediţie a FESTIVALULUI TZIG’N’JAZZ la Trianon, în Paris intre 26 si 28 mai

Întărită de succesul lansării sale în 2008, când 2500 de spectatori i-au aclamat pe Florin Niculescu, Didier Lockwood, Thomas Dutronc, Sansévérino, Angelo Debarre…, scena festivalului Tzig’n’jazz va deveni încă o dată un loc de întâlnire pentru două universuri muzicale, unde sensibilitatea şi swing-ul vor garanta un spectacol fermecător, plin de emoţie. O întâlnire unică pentru toţi cei îndrăgostiţi de jazz şi de muzica ţigănească.

Crescuţi pe ritmuri de muzică ţigănească, veritabili virtuozi români ai muzicii de vioară sau de acordeon, Costel Niţescu, Marius Apostol şi Emy Drăgoi îi sunt astăzi ambasadorii pe scena internaţională. Festivalul Tzig’n’jazz reprezintă pentru ei ocazia de a invita pe scenă artişti prestigioşi, întâlniţi în afara concertelor şi a festivalurilor, cu care împart aceeaşi pasiune pentru swing şi improvizaţie.

Pentru această a doua ediţie, Richard Galliano, Biréli Lagrène, Nicole Croisille, Anne Ducros, Stochelo Rosenberg, David Reinhardt, Andréas Oberg, Marian Petrescu... li se vor alătura pe scena Teatrului Trianon, pe 26, 27 şi 28 mai 2009.

Eveniment organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Pentru mai multe detalii: http://www.icr.ro/paris/evenimente-6/a-ii-a-editie-a-festivalului-tzig-n-jazz-la-trianon-in-paris-intre-26-si-28-mai.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire