.

Acasa Despre Site oficial SPER Agentia Nationala pentru Romi

luni, 15 iunie 2009

S.P.E.R la Street delivery







Buna tuturor!

Noi in acest week-end am iesit in strada, mai exact pe Arthur Verona, la evenimentul Street Delivery - www.streetdelivery.ro

Standul nostru a fost vizitat de cateva sute de persoane, unii au desenat, altii au scris mesaje anti-discriminare, au probat costume traditionale rome sau pur si simplu au citit informatii despre romi din brosurile noastre.

Am avut parte si de ajutor, din partea voluntarilor, dintre care ii mentionam pe Tomas, de 14 ani, graffer si, asa cum s-a dovedit, entertainer pentru public foarte talentat, dar si pe doctorul Ardeshir Vahidi, din Targu Mures, care a venit la standul nostru sa le scrie, trecatorilor, numele in caractere persane. Asa cum veti vedea in fotografii scrierea persana este grafica pura, de o frumusete aparte.
De asemenea, multumiri lui Razvan si prietenilor sai pentru ca au venit sa ne cante melodii precum "Satra" si ritmuri traditionale romani, cat sa facem si un mic atelier muzical.

Una peste alta noi ne-am simtit excelent la Street Delivery, am avut parte de un public foarte dragut si activ.

Le multumim organizatorilor, voluntarilor, vizitatorilor si mai ales micilor artisti care au desenat pe tema non-discriminarii!
Teo Zabava, S.P.E.R.

Mai multe poze de la Street Delivery: http://picasaweb.google.com/sperorg

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire